17 Ağustos 2018 Cuma

Gönen MYO'da “Çağrı Merkezi Mesleki Yeterlilik Belgesi” konulu konferans düzenlendi.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 13:32 tarihinde eklendi | 206 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu’nda Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri için SC Belgelendirme Şirketinden Cem ARPACI’nın katılımıyla “Çağrı Merkezi Mesleki Yeterlilik Belgesi” konulu konferans düzenlendi.

Arpacı; Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ve Çağrı Merkezi Takım Lideri mesleklerinin belgelendirmesi yapıldığını ve Devletin Mesleki Yeterlilik Belgelendirmesini çok önemsediğini, bu kapsamda bazı meslekler için belgelendirmenin zorunlu kılındığını, zorunlu olmayan meslekler için de teşviklerle belgelendirmeyi desteklediğini söyledi. Konferansta öğrencilere cv hazırlama ve mülakat teknikleri hakkında bilgi veren Arpacı, öğrencilere meslek hayatlarında başarıya ulaşmaları adına önemli tavsiyelerde bulundu.