10 Aralık 2018 Pazartesi

MODA TASARIMI PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ ANTALYA RAL TEKSTİL A.Ş.’YE DÜZENLENEN TEKNİK GEZİYE KATILDILAR

05 Aralık 2017 Salı 13:57 tarihinde eklendi | 804 defa okundu

Üniversitemiz Gönen Meslek Yüksekokulu, Moda Tasarımı Programı öğrencileri, düzenlenilen teknik gezi kapsamında, Antalya’da alanlarıyla ilgili faaliyet gösteren Ral Tekstil A.Ş.’ye ziyaret gerçekleştirdiler.

Moda Tasarımı Programı 1. ve 2. sınıflardan oluşan 29 kişilik öğrenci grubu, Öğr. Gör. Murat Yusuf UÇAN, Öğr. Gör. Tanfer ERDİL ve Öğr. Gör. Elvan ERDOĞAN nezaretinde Ral Tekstil A.Ş.’yi ziyaret edip başta Ral Tekstil A.Ş.’nin Genel Müdürü Sayın İmral ATILGAN ve firmanın diğer yetkililerinden tekstil, tasarım ve üretim süreci hakkında detaylı bilgiler alarak fabrikanın çeşitli alanlarını gezme ve teorik bilgilerini sahadaki uygulamaları görerek pekiştirme imkanı buldular.

Geziye katılan öğrenciler son derece yararlı olduğunu belirttikleri teknik gezinin, düzenlenmesinde kendilerine katkıda bulunan öğretim görevlileriyle fabrika yetkililerine teşekkür ettiler.