15 Aralık 2019 Pazar

Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğrencileri Merkez Bankası Üniversite Buluşmaları Eğitim Programına Katıldı

24 Kasım 2019 Pazar 18:53 tarihinde eklendi | 61 defa okundu

22.11.2019 tarihinde Gönen Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileri, Öğr.Gör.Orkun Özkara ve Öğr.Gör.Serdar Yetişen nezaretinde Merkez Bankası Üniversite Buluşmaları Programına katıldılar. Öğrencilerimiz Merkez Bankası Kurumsal Yapısı ve Görevleri, Para Politikası Çerçevesi ve Fiyat İstikrarı, Elektronik Veri Dağıtım Sistemi, Kariyer Olanakları konularında bilgi verilen programda "Herkes İçin Ekonomi" söyleşisi ile teorik çerçevede öğrenmiş oldukları bilgilerini pekiştirme fırsatı yakaladılar.

Ayrıca; öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız, Öğretmenler Günü münasebetiyle Anıtkabir ziyareti de gerçekleştirdiler.