Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı tarafından düzenlenen Yaz Kariyer Etkinlikleri kapsamında “Dijital Çağda, Yönetim ve Yönetici Asistanlığı Mesleği” İsimli Söyleşi Gerçekleştirildi

23 Temmuz 2020 Perşembe 12:45 tarihinde eklendi | 169 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen MYO’ nun Yaz Kariyer Etkinlikleri kapsamında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı tarafından düzenlenen “ Dijital Çağda, Yönetim ve Yönetici Asistanlığı Mesleği ” isimli Söyleşi, Öğr. Gör. Dr. Murat Yusuf UÇAN moderatörlüğünde Gürcistan Eski Başbakanın Özel Kalemi ve Uluslararası Yönetim Asistanları Derneğinin Kurucusu ve Başkanı N. Tuğçe İPLİK ’in katılımıyla 22 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de Adobe Connect üzerinden gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize Bölüm Akademisyenleri, Öğrencilerimiz ve Misafirlerimizin katılımı ile Dijital Çağda Sanal Asistanlık, Mesleğin Evrimi, Asistanlığın Yeni Becerileri, Türk ve Yabancı Yöneticilerin Farklılıkları ve Farklı Sektördeki Kariyer Fırsatları tartışılmıştır.