05 Aralık 2021 Pazar

İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörü ve UYAD Başkanı olan Tuğçe İPLİK’in katılımıyla “Vizyon, Kültür ve İmaj Bağlamında İnsan Kaynakları Yönetimi” konulu ders aktivitesi yapıldı.

09 Haziran 2021 Çarşamba 15:12 tarihinde eklendi | 462 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen MYO ve UYAD işbirliğinde Learn From The Best Bahar Dönemi Programı kapsamında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı tarafından düzenlenen faaliyete PariBusiness Operasyonel Süreç Yöneticisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörü ve UYAD Başkanı olan Tuğçe İPLİK’in katılımıyla “Vizyon, Kültür ve İmaj Bağlamında İnsan Kaynakları Yönetimi” konulu etkileşimli bir ders aktivitesi yapıldı. Öğr. Gör. Dr. Murat Yusuf UÇAN moderatörlüğünde 03 Haziran Perşembe günü saat 14.30’de Adobe Connect üzerinden gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize bölüm akademisyenleri, öğrencilerimiz ve misafirlerimizin katılımı ile Kültür, Vizyon ve İmaj kavramlarının bileşininde tasarlanan geleceğin insan ve kültür odaklı insan sürecinin yönetimi tartışılmıştır.