15 Aralık 2019 Pazar

“MOONART MİMARLIK KÜTÜPHANE PROJESİ İÇİN MİMARİ DEKORATİF SANATLAR ÖĞRENCİLERİNE 3 BOYUTLU TASARIM EĞİTİM SEMİNERİ VERDİ”

26 Kasım 2019 Salı 11:53 tarihinde eklendi | 78 defa okundu

Bir öğrenci projesi olarak hazırlanan kütüphane projesinin hayata geçirilmesinde katkıda bulunmak üzere MoonArt Mimarlık firması Mimar Mevlüt AY ve Mimar Berna KURTOĞLU tarafından Mimari Dekoratif Sanatlar öğrencilerine 3 boyutlu bilgisayarlı tasarım eğitim semineri düzenlendi. Öğrenciler, mimarlık mesleği hakkında genel bilgilerin yanı sıra iki boyutlu olarak tasarladıkları kütüphane projesini, bilgisayar ortamında üç boyutlu programlar yoluyla nasıl sunum gerçekleştirilebileceği konusunda ön bilgiler aldılar. İlgili öğrencilerden bir gruba Moonart Mimarlık ofisinde bu konuda eğitim almak üzere fırsatlar sağlanacağı sözü verildi.